V neděli 20.9. se poprvé ukázal nově vytvořený tým U11, čili spojené síly ročníku 2005 a 2006 a premiéra to byla, dovolím si tvrdit, úspěšná. Turnaje se zúčastnilo /bez několika omluvených/ 10 hráček a věřím, že počty se budou jen navyšovat.

Každé utkání bylo něčím jiné, co se nám však podařilo v každém z nich, bylo, že jsme je odehráli vždy na dvě pětky, nevyužili jsme tak volnějších pravidel a zahráli si všichni stejným dílem. A i když střelbu obstarávala /logicky/ zejména zkušenější sestava ročníku 05 a Verča, pozadu nezůstávaly ani hráčky mladší – výborně se zapojila Danča, bojovnost v obraně a doskocích ukázala Saša. Bětka i Terka dokázaly driblovat, přihrát dopředu nebo doskočit nějaký míč v útoku či obraně, a hlavně se všechny byly schopny orientovat /kam se útočím, koho bráním/, což v prvních utkáních není vůbec tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Věřím, že jim /i starším holkám/ nadšení vydrží, poté co ale jedna z mladších hráček prohlásila: „No, konečně taky hrajeme!“, nemám o ně strach J

První utkání v namixovaných sestavách bylo spíše tréninkem, nakonec však bylo ze všech tří nejvyrovnanější, děvčata si navzájem nic nedarovala a hrála přesně tak, jak se v minibasketbalu má – rychle, bojovně, s nadšením.

Střelba /hráčky v oranžových i modrých dresech/: Freitasová 12, Šturmová 11 (4/3), Albrechtová 8, Rohnová, Vaňourková 6, Volejníková 6 (2/0), Hudečková 4

V dalším zápase jsme nastoupili proti šikovným klukům z Roudnice, na kterých bylo vidět, že již také nějakou zkušenost mají, zpočátku jsme se zbytečně schovávali a podceňovali, postupně jsme se však i my chlapcům dokázali vyrovnat, překonat jejich někdy tvrdší hru a místy jsme předvedli i pár pěkných spoluprací /Ema-Hanka, Barča-Lucka-Sofi/.

Wizards : Roudnice 20:47

Střelba: Volejníková 8 (2/0), Šturmová 6, Freitasová 4 (2/2), Albrechtová 2, Vaňourková 2/0

Hned další /a poslední/ utkání jsme sehráli proti děvčatům /převážně 06/ z HB Basket. Po vyrovnaném poločase jsme konečně zahráli pár rychlých protiútoků a dostali se do vedení, které jsme už do konce utkání udrželi.

HB Basket : Wizards 12:33

Střelba: Volejníková 10, Vaňourková 6, Freitasová 6 (2/0), Rohnová 4,  Martysh, Albrechtová, Schejbalová 2, Hudečková 1 (2/1) 

11.10. Pardubice (2)