Po delší době jsme se střetli opět s týmy stejně starými (dnes spíše ještě o něco mladšími) než jsme my, zajímalo mě tedy hlavně, jestli nabyté zkušenosti z minulých utkání a to, na co se soustředíme na trénincích, zúročíme či nikoliv.

Nakonec převážila spíše pozitiva, slušela nám bojovnost, na kterou jsme si navykli v utkáních se staršími soupeři, a dnes v ní pokračovali. Opět se také potvrzuje fakt, že pokud nemáme větší zápasovou pauzu, máme na co navázat, neprobouzíme se poločas, ale hrajeme od začátku a v mnohem větší pohodě.

Zahodili jsme opět velké množství dvojtaktů (ačkoli jsme si aspoň některé sami doskočili a na druhý pokus proměnili) a v obraně musíme být daleko víc připraveni, občas jsme si však pěkně přihráli do protiútoku, také ve vyhazování z autu jsme konečně udělali pokrok a ztráty už byly minimální. Tedy kráčíme občas pomalu, ale (což je důležité) správným směrem, více to ukážou další „dvanáctkové“ zápasy, třeba hned příští pondělí ve Slaném.

BC Wizards dívky : Studánka Pardubice 65:23

Střelba: Vaňourková 24 (2/2), Freitasová 22, Hudečková 13 (2/1), Něrgešová 2 (2/0), Džakic 2, Šturmová 1 (2/1), Tůmová 1 (2/1), Vítková 1 (2/1)

BC Wizards dívky : TJ Bižuterie Jablonec 58:20

Střelba: Hudečková 16, Freitasová 14, Šturmová 12 (4/2), Vaňourková 6 (2/2), Džakic 4, Albrechtová 4 (2/0), Jabůrková 2